Gabionová lavička: Kombinácia funkčnosti a estetiky v záhrade


Pri tvorbe záhrady je dôležité nielen zvoliť správne rastliny a kvety, ale aj pridať kreatívne prvky, ktoré ju oživia a prinesú nový rozmer. Gabionová lavička je skvelým príkladom takýchto prvkov, ktoré zladia funkčnosť s estetikou. Táto moderná a originálna konštrukcia prináša do záhradného dizajnu charakter a zároveň plní aj praktické účely.

Naša firma GABIONY LEMON vyrába kvalitné gabionové lavičky. Ponúkame 2 druhy gabionových lavičiek: 

1. Gabionová lavička z gabionových košov

Tento typ gabionovej lavičky sa skladá z gabionových košov = gabionové siete pospájané sponami / špirálami a háčikmi. V našej ponuke nájdete kompletné gabionové koše so všetkými montážnymi prkvami (špirály, háčiky). V prípade, že máte záujem o gabionové koše spájané gabionovými sponami a nie špirálami - vytvárajú úhľadnejší vzhľad - kontaktujte nás mailom - obchod@gabionylemon.sk alebo telefonicky - 0948 660 366 . Drevo ani kameň nie je súčasťou balenia. Je potrebné dbať na správnu veľkosť oka gabionovej siete podľa frakcie kameňa - oko siete musí byť väčšie než je frakcia kameňa.

gabionová lavička so špirálami gabionova lavicka so spiralami 2 gabionova lavicka do obluku gabionove sedenie gabionove zahradne sedenie gabionovy oporny mur s lavickami gabionove kose so sponami gabionova lavicka do zahrady 

Kúpiť gabionové koše →

Cenová ponuka na lavičku z gabionových košov →

2. Gabionová lavička z gabionového systému Premium (na mieru)

V prípade, chcete gabionovú lavičku netradičných rozmerov alebo tvarov, vyrobíme vám ju na mieru presne podľa vašich požiadaviek v násobkoch po 5cm na dĺžku a 20cm na výšku. Hrúbka 20cm - 40cm. Veľkosť oka je 20x5cm. Drevo ani kameň nie je súčasťou balenia. Je potrebné dbať na správnu veľkosť oka gabionovej siete podľa frakcie kameňa - oko siete musí byť väčšie než je frakcia kameňa.

gabionova lavicka na mieru gabionová lavička na mieru gabionová lavička gabiony lemon

Chcem gabionovú lavičku na mieru →

Výhody gabionovej lavičky: 

  • dlhá životnosť (50 rokov)
  • nemení časom svoj vzhľad
  • je bezúdržbová
  • prírodný dizajn
  • odolná a pevná, nevadí jej vietor, dážď, sneh ani mráz
  • môže slúžiť aj ako oporný múr

Tip: Pri stavbe gabionovej lavičky je treba myslieť na to, aby vrchný poklop (drevený/pvc/betónový) bol väčší než gabionová podstava.

Návody na montáž gabionových košov a gabionového systému Premium nájdete v časti - Montážne návody gabiony

Gabionová lavička je jednoduchá, no elegantná oceľová konštrukcia naplnená kameňmi. Gabionové koše sú vyrobené z odolného materiálu (pozinkovaná oceľ), aby odolávali poveternostným vplyvom a zároveň poskytovali dostatočnú pevnosť a trvácnosť na niekoľko desaťročí. Tvar lavičky je prispôsobiteľný podľa individuálnych preferencií, či už chcete mať rovnú lavičku alebo zakrivenú podľa kontúr záhrady.

Gabionová lavička nie je len estetickým prvkom, ale poskytuje aj pohodlné miesto na oddych a relaxáciu v záhrade. Je skvelým miestom na čítanie knihy, stretnutie s priateľmi alebo jednoducho na užívanie prírody okolo vás. Vďaka robustnosti a trvanlivosti gabionovej konštrukcie je lavička odolná voči poveternostným podmienkam a môže slúžiť ako trvalý prvok vo vašej záhrade po mnoho rokov.

Gabionová konštrukcia lavičky má vynikajúce vlastnosti, ktoré ju odlišujú od iných tradičných prvkov v záhrade. Je odolná voči poveternostným podmienkam, nemení svoj vzhľad a ľahko sa udržiava. Navyše, jej montáž a inštalácia je pomerne jednoduchá a nevyžaduje špeciálne nástroje alebo zručnosti.

Ak hľadáte spôsob, ako oživiť svoju záhradu a pridať do nej jedinečný prvok, gabionová lavička je skvelou voľbou. Kombinuje praktickosť s estetikou a prináša do vašej záhrady nezameniteľný charakter bez nutnosti akejkoľvek údržby. Okrem toho, že ponúka pohodlné miesto na oddych, môžete sa tešiť z jej prírodného a elegantného vzhľadu.

gabionové lavičky v parku
gabionové lavičky pri ohnisku
lavička z gabionu vhodná do záhrady
 

© 2024 GabionyLemon.sk | Umiestňovanie obsahu na iné stránky, jeho rozširovanie tlačou a inými médiami podlieha autorským právam a je možné iba s písomným súhlasom firmy LEMON trade s.r.o.

Vytvorilo FúúDobre

Bezpečná platba

Visa, Maestro, MasterCard, Google Trusted Store